Hoe Zonne-energie Zal Werken?

Op elk moment nadenken over hoe zonne-energie effectief is? Zonne-energie is eigenlijk vitaliteit door de zonnestralen. Je komt het dagelijks tegen als het zonlicht schijnt. Die enorme ster in onze fotovoltaïsche procedure zorgt voor warmte voor de aarde en lichtgewicht. Maar wat gebeurt er in hemelsnaam als gezinnen ervoor kiezen om zonne-energie voor hun huis te kiezen Klik hier?

Foto voltaïsche elektrische kracht Fundamentals

Alles begint met de zonnestralen van onze zon. Daglicht bombardeert onze planeet met zonnestraling. De meesten van ons kennen het als UVA- en UVB-straling. Een aanzienlijke hoeveelheid van deze stralen wordt weer gespiegeld in de kamer, maar er is een ruime hoeveelheid van die energie die doordrenkt is met de aarde, zodat je overal op de planeet huizen kunt vergassen. Helaas heeft technologische knowhow onze fantastische strategieën om onze aarde te helpen redden niet ingehaald, omdat u in staat bent om uw sectie uit te voeren met huishoudelijke elektrische zonne-energie.

Je hebt getuige geweest van zonnepanelentechnieken op daken, net als in achtertuinen. Ze zijn aanzienlijk soepeler gebleken gezien de tijd die ze in eerste instantie over de scène kwamen. Voorheen konden alleen degenen met een zeer goede hoeveelheid geld voldoende inkomen hebben voor huishoudelijke zonne-energie, maar de apparaten worden op dit moment veel gebruikt.

Elk fotovoltaïsch paneel wordt geproduceerd uit fotovoltaïsche cellen. Deze cellen worden meestal gemaakt van silicium of verschillende andere semi-geleidende stoffen. De cellen zijn vaak uniform gerangschikt met beide even constructief naast een schadelijke stop om de fotovoltaïsche paneelmethode te bieden. Elke keer dat de zonnestralen de zonne-energiesystemen raken (meestal gepositioneerd over het zuidelijke aspect van het dak of de tuin), wordt het echt doordrenkt in je fotovoltaïsche cellen.

De lichtvitaliteit (fotonen) treft de zonnecellen en elektronen worden gratis geklopt. Al deze gratis elektronen gaan door als gevolg van de array en slingeren de elektrische energie uit die u nodig hebt om uw algehele huis van stroom te moeten leiden. Op dit moment is de opgewekte elektrische stroom GELIJKSTROOM, of direct aanwezig. Het huis maakt gebruik van AC of afwisselend laatste dus de energie moet worden omgezet.

Dit is eigenlijk het punt waar de resterende techniek hierboven zal komen. De elektrische energie die wordt geproduceerd via de fotovoltaïsche PV -array (fotovoltaïsche) array, wordt vervolgens in een DC-ontkoppelingsapparatuur ingevoerd. Deze apparatuur onderbreekt de stroom elektriciteit van uw array.

Daarna wilt u misschien een van de twee technieken gebruiken die zijn gemaakt om de elektriciteit rechtstreeks naar uw eigen huis te leiden. Voor degenen die een residentieel fotovoltaïsch vitaliteitsprogramma toepassen dat toevallig direct verbonden is met de elektrische techniek, zal de elektrische energie een omvormer doorkruisen om het DC naar AC te veranderen. Voor iedereen die werkt met een programma dat gebruik maakt van een batterij om elektrische zonne-energie te behouden voor potentieel gebruik, wordt fotovoltaïsche elektrische stroom naar een batterijlener geleid waar het daadwerkelijk wordt opgeslagen tot het uiteindelijk essentieel is. Als u is gevestigd om de elektriciteit te gebruiken, beweegt deze vervolgens via een omvormer voor gebruik door AC-retailers met uw huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.