Waarom Leiders Geweldige CRM-software Gebruiken

Mocht u een kleine onderneming hebben zoals elk netwerkmarketingbedrijf, dan moet inkomen uw dagelijkse mantra zijn. Uw bedrijf gedijt alleen als u uitblinkt in omzet, en zonder een prachtig observatieproces in positie, ondergaat u een enorm nadeel. Inkomen in de snel veranderende omgeving van vandaag vereist ook regelmatig veranderende prioriteiten van doelen, en precies hoe je ze regelt van elke dag. Wanneer uw onderneming JOU is, evenals uw dagelijkse inspanningen, moet u absoluut een geweldige CRM puiv !

Mijn enthousiasme, gezien het feit dat tien jaar achterhaald, toen ik mijn bezit had om met papierroute te beginnen, is uitgegroeid tot inkomen en het bouwen van bedrijven. Ik heb vanaf het begin een klein bedrijf van 40 miljoen dollar per kalenderjaar ontworpen, voornamelijk gebaseerd op mijn vaardigheden die ik te bieden heb. Wat is precies het belangrijkste dat u kunt ontdekken over winst? Armen naar beneden, het is een kans om prioriteit te geven aan je vasthouden aan omhoog. Ik ben getuige geweest van charismatische, extraverte mensen die totaal faalden omdat ze zich niet aan up hielden. Ik ben zelfs getuige geweest van stille, bescheiden mensen die vandaag slagen, omdat ze dynamisch, goed getimed vasthouden aan het uitvoeren.

Zodra een baas mij heeft uitgelegd dat als een prospect een eerste presentatie verdient, hij/zij het waard is om vol te houden totdat uiteindelijk een van de twee dingen zich voordoen: mogelijk zegt de prospect ja of suggereert nee. Zijn kleurrijke uitdrukking voor deze algemene winstregel was “blijf contact met ze opnemen totdat ze je je platte hoed overhandigen”. Dat is een uitdrukking die zijn oorsprong vindt in de verouderde vaudeville-tijd, toen een podiumartiest zijn welkom versleten ervoer, een stagehand op het podium zou gaan, de hoed van de artiest zou pakken en hem plat sloeg. Al degenen onder ons die veel verouderd zijn om de Abbott & Costello-show te onthouden, zullen een aflevering in gedachten houden waarin dit op brute wijze werd aangetoond. De meeste verkopers komen niet in de buurt van een “platte hoed” voordat ze het opgeven. Ze maken een veelbelovende presentatie, gaan door naar de volgende presentatie en volgen gewoon NIET de eerste presentatie op, omdat ze items met een lagere prioriteit laten tussenkomen en hun bruto-omzetleven bepalen. Dit patroon herhaalt zich terwijl een andere, minder dan geweldige carrière zich ontvouwt.

Nu zijn de psychologische redenen waarom verkopers voortijdig opgeven interessant, maar niet relevant. Het punt is dat succes in winst vereist dat we prioriteit geven aan onze follow-up met elke prospect, totdat ze zeker of nee zeggen. Geen excuses, geen alibi’s, punt en einde verhaal.

Dit kan de reden zijn waarom leiders vertrouwen op een geweldige CRM-softwaretoepassing (Customer Relationship Management). De computer zal de beste winsttool zijn die ooit is uitgevonden, en in combinatie met de juiste CRM-software, geeft het een hoge prioriteit en observeert iedereen. Kortom, er is geen excuus meer, zoals de hond mijn to do-lijstje heeft opgegeten.

Marketing op meerdere niveaus Prioriteit? is absoluut het beste CRM-plan dat ik heb gevonden voor de onafhankelijke, eenzame verkoper. Het brengt de kracht van sociale media naar je adresboek! Stel je voor dat al je Facebook-vrienden en LinkedIn-contacten automatisch worden vastgelegd! En dat hun profielen elke dag worden bijgewerkt! Je zult in staat zijn om initiatieven te creëren, prioriteiten te stellen met een dynamische Top tien to do’s, en je eraan te houden op een manier die past bij de kampioen Multi-level marketing persoon die je wilt zijn! Wilt u uw omzet verhogen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.